Bel nu: 06 22 900 776

Meer rendement uit gesprekken en presentaties

Presenteren Verdiepend

Verdiepende training Athentiek en overguigend presenteren

Je moet regelmatig presentaties verzorgen, zowel intern als extern, bijvoorbeeld voor belangrijke klanten of personeelsleden. In deze training leer je op een overtuigende en inspirerende manier te presenteren. Als je in je werk geregeld te maken hebt met belangrijke presentaties, dan is deze praktijkgerichte training bijzonder interessant.

Resultaat

Na afloop van deze training ben je in staat een presentatie te geven die impact en uitstraling heeft. Je presenteert overtuigend, inspirerend en motiverend. Je hebt veel meer zelfvertrouwen en weet hierdoor beter om te gaan met eventuele spanning.

Doelgroep

De training is bestemd voor managers, sales- en accountmanagers en iedereen die geregeld belangrijke presentaties verzorgt. Je hebt al ervaring met presenteren voor groepen.

Aanpak

Deze training is bijzonder intensief, praktijkgericht en volledig afgestemd op de doelgroep. Je wordt uitgedaagd om zelf presentaties te verzorgen die overtuigender en inspirerender zijn dan je tot nu toe gewend bent. De trainer besteedt extra aandacht aan jouw uitstraling en non-verbale communicatie. De training is gebaseerd op het principe dat jouw eigen persoonlijke kracht het belangrijkste middel is bij het geven van een overtuigende en inspirerende presentatie.

 

 

Back to top