Bel nu: 06 22 900 776

Meer rendement uit gesprekken en presentaties

Presenteren basis

Basistraining authentiek en overtuigend presenteren

Zie jij ook zo op tegen het houden van een toespraak? Heb je de neiging deze situatie te vermijden? Dan ben je zeker niet de enige. Veel mensen vinden het moeilijk om effectief en natuurlijk te presenteren. Gelukkig is het geven van een goede presentatie te leren. Goed presenteren is geen geheimzinnige gave die voorbehouden is aan een kleine groep mensen. Met de juiste aanpak en goede voorbereiding kan iedereen een vlotte presentatie geven. Wil je weten hoe ook jij een uitstekende presentatie kunt neerzetten? Dan geven wij het woord nu graag aan jou.

Resultaat

Na afloop van deze zeer praktijkgerichte training kun jij op een effectieve en natuurlijke manier een mondelinge presentatie ontwikkelen en geven. Aan de hand van talrijke nuttige adviezen, tips en trucs weet je jouw presentatie af te stemmen op je luisteraars, geheel in overeenstemming met je eigen doelstellingen. Je gaat beter met spreekangst om en beheerst bovendien verbale en non-verbale technieken om een presentatie boeiend en natuurlijk te maken.

Doelgroep

Iedereen die in het kader van zijn werkzaamheden presentaties moet verzorgen.

Aanpak

Tijdens deze training wordt er een veilige leeromgeving gecreƫerd, waarin het doen centraal staat. Er wordt nader ingegaan op de verschillende aspecten die een rol spelen bij het verzorgen van een presentatie: het doel, de doelgroep, de voorbereiding en de presentatie zelf. Uiteraard ga je zelf actief presenteren. Tijdens de training wordt er gebruikgemaakt van videoapparatuur. Ervaren en deskundige trainers geven uitgebreide feedback op jouw presentaties. Je krijgt de mogelijkheid veel te oefenen en je doet veel ervaring op met presenteren. Presenteren wordt als een leuke en uitdagende activiteit benaderd, waarbij jouw eigen persoonlijkheid centraal staat.

Hieronder een korte indruk van een presentatietraining door Mario

Back to top