Afdrukken

Authentiek en Overtuigend Presenteren

Spreken voor een groep wordt door veel mensen geassocieerd met zenuwen en onzekerheid. Je kunt bang zijn dat je stem gaat trillen, dat je gaat transpireren of dat je iets verkeerds zegt. Het gevolg hiervan is vaak dat je jezelf hoort praten en vooral bezig bent met wat die anderen over je denken. Hierin sta je niet alleen. 75% van de mensen heeft spreekangst/spreekspanning. 10% heeft totaal geen spanning. En 15% jokt :-) Tijdens onze trainingen leer je op een ontspannen manier, in jouw eigen stijl, een doelgerichte presentatie met flair en overtuiging te geven. Wij verzorgen trainingen voor zowel de beginner als de ervaren spreker die nog meer rendement uit zijn of haar presentaties wil halen. Presenteren kan geweldig zijn!

Wil jij

Kortom, wil jij beter leren presenteren?

Tijdens onze diverse presentatietrainingen oefen je vaardigheden als voorbereiding, opbouw van een presentatie, omgaan met hulpmiddelen, zelfbewust overkomen, interactie met het publiek, verbale en non-verbale communicatie, sterk taalgebruik, de juiste 'toon' vinden en meer.

Profiteer van onze enorme ervaring

De presentatietrainingen zijn de absolute specialiteit van het huis. De deelnemers profiteren van de enorme ervaring van onze trainers. Zo heeft Mario in zijn carriere tot nu toe meer dan 1.200 presentaties gegeven. Het is zijn missie om zoveel mogelijk van deze ervaring te delen met zijn deelnemers.

Zowel in-company als met open inschrijving mogelijk