Bel nu: 06 22 900 776

Meer rendement uit gesprekken en presentaties

Authentiek en Overtuigend Presenteren

Spreken voor een groep wordt door veel mensen geassocieerd met zenuwen en onzekerheid. Je kunt bang zijn dat je stem gaat trillen, dat je gaat transpireren of dat je iets verkeerds zegt. Het gevolg hiervan is vaak dat je jezelf hoort praten en vooral bezig bent met wat die anderen over je denken. Hierin sta je niet alleen. 75% van de mensen heeft spreekangst/spreekspanning. 10% heeft totaal geen spanning. En 15% jokt :-) Tijdens onze trainingen leer je op een ontspannen manier, in jouw eigen stijl, een doelgerichte presentatie met flair en overtuiging te geven. Wij verzorgen trainingen voor zowel de beginner als de ervaren spreker die nog meer rendement uit zijn of haar presentaties wil halen. Presenteren kan geweldig zijn!

Wil jij

  • je zekerder voelen wanneer je een groep moet toespreken? 
  • publiek dat ademloos naar jou luistert terwijl jij je als een vis in het water voelt? 
  • dat jouw presentatie het gewenste resultaat oplevert, voor jezelf en voor jouw toehoorders?
  • presenteren op een manier die bij jou past en dus helemaal natuurlijk aanvoelt?
  • getraind worden door een trainer die zelf meer dan 1200 presentaties heeft gegeven en dus weet waar het over gaat?

Kortom, wil jij beter leren presenteren?

Tijdens onze diverse presentatietrainingen oefen je vaardigheden als voorbereiding, opbouw van een presentatie, omgaan met hulpmiddelen, zelfbewust overkomen, interactie met het publiek, verbale en non-verbale communicatie, sterk taalgebruik, de juiste 'toon' vinden en meer.

Profiteer van onze enorme ervaring

De presentatietrainingen zijn de absolute specialiteit van het huis. De deelnemers profiteren van de enorme ervaring van onze trainers. Zo heeft Mario in zijn carriere tot nu toe meer dan 1.200 presentaties gegeven. Het is zijn missie om zoveel mogelijk van deze ervaring te delen met zijn deelnemers.

Zowel in-company als met open inschrijving mogelijk 

Back to top