Bel nu: 06 22 900 776

Meer rendement uit gesprekken en presentaties

Maatwerk

Waarom maatwerk?

Elke organisatie is uniek. Een specifieke leervraag voor jezelf, je team of organisatie verlangt soms een training op maat. In een maatwerktraject stemmen we de persoonlijke ontwikkelingsbehoefte af op die van de organisatie. Gezamenlijk inventariseren we wat de specifieke trainingsbehoeften en doelstellingen zijn. Op grond daarvan stellen we een opleidings- en ontwikkelingsprogramma op. We werken met oplossingen die precies passen bij de doelstellingen en eisen die jij hebt gesteld. 

Hoe

Via intake-gesprekken of intake-formulieren vragen we voorafgaand aan een training wat elke deelnemer aan zijn of haar communicatie wil verbeteren en wat men van de training verwacht. Op die manier kan de trainer tijdens de training hier rekening mee houden en persoonlijke aandacht geven. Borging van een training is belangrijk om tot een duurzaam resultaat te komen. Door meer aan te pakken dan vaardigheden alleen, komen we daar al een heel eind in.

Borging

Bovendien kiezen we er soms samen met de opdrachtgever of een deelnemer voor om na een training nog een terugkombijeenkomst te houden of de leiding te coachen bij het borgen van de training. Steeds weer met het gewenste resultaat voor ogen, dus maatwerk! Dankzij deze aanpak zorgen we ervoor dat je het effect van je communicatie niet alleen kunt verbeteren maar ook het lef, de wil en de bereidheid hebt om het voortaan anders te gaan doen.

 

 

 

Back to top