Bel nu: 06 22 900 776

Meer rendement uit gesprekken en presentaties

Maatwerk Commercie

Waarom maatwerk?

Elke organisatie is uniek. Elke situatie is uniek. Elke klant is uniek. Een specifieke leervraag voor jezelf, je team of organisatie verlangt een training op maat. In een maatwerktraject stemmen we de persoonlijke ontwikkelingsbehoefte af op die van de organisatie. Gezamenlijk inventariseren we wat de specifieke trainingsbehoeften en doelstellingen zijn. Op grond daarvan stellen we een opleidings- en ontwikkelingsprogramma op. We werken met oplossingen die precies passen bij de doelstellingen en eisen die jij hebt gesteld. 

Hoe

Met u als opdrachtgever worden nauwkeurig de doelstellingen bepaald en wordt een programma opgesteld. Via intakegesprekken of -formulieren vragen we wat elke deelnemer aan zijn of haar verkoop-en adviesvaardigheden wil verbeteren en wat men van de training verwacht. Op die manier kan de trainer hier tijdens de training optimaal rekening mee houden en iedereen de juiste persoonlijke aandacht geven. 

Borging

Om de training te borgen hanteren wij diverse opties. Hierbij kun je denken aan een al dan niet regelmatige terugkomdag. Vaak wordt de direct leidinggevende gecoached zodat hij in de praktijk kan toezien op toepassing van de aangeleerde vaardigheden. Hoe dan ook: steeds staat het gewenste resultaat voorop! Door onze aanpak zorgen we ervoor dat we niet alleen de commerciĆ«le vaardigheden verbeteren, maar ook het lef, de wil en de bereidheid om deze vaardigheden daadwerkelijk toe te passen waardoor de commerciele resultaten aantoonbaar verbeteren.

 

Back to top